Presentació

 

Sóc interpret d'instruments de corda polsada del renaixement i del barroc. De tots ells, la tiorba és amb el que més treballo i al que més estudi dedico. Toco una tiorba de mida mitjana, molt sonora i de timbre càlid construïda per Jaume Bosser (2007). A més, també toco una guitarra barroca de Jaume Bosser (2004) i una vihuela feta per Julio Castaños (2013).

 

Vaig formar-me en guitarra barroca i clàssica al Conservatorium van Amsterdam (2006) i en instruments antics de corda polsada a l'ESMUC (2011). Durant aquells anys vaig rebre formació de Lex Eisenhardt, Xavier Díaz-latorre, Mara Galassi i Monica Pustilnik.

 

Gaudeixo treballant en projectes propis, dissenyant un programa diferent per a cada concert. A més, també col·laboro amb altres conjunts de musica i de teatre. Conèixer el context històric, social i cultural de la música que interpreto m'ajuda a treballar amb més rigor i entusiasme. En els meus concerts intercalo explicacions d'aquests coneixements que també ajudaran al públic a centrar la seva escolta i a gaudir més del recital. D'entre els projectes propis, destaco el duo que formem Eulàlia Fantova & Ferran Pisà d'ençà de 2011. Plegats, hem treballat repertori vocal italià i, més recentment l'anglès. També preparo recitals per a tiorba sola; aquest repertori, virtuós i de llenguatge improvisatiu, m'apassiona. El 2016 vaig començar a treballar amb l'actriu Montse German composant i interpretant la música del recital poètic El verger de l'amat, basat en una selecció de versos de Ramon Llull. El projecte fou tan ben acollit pel públic i la crítica que actualment estem treballant en un recital nou sobre les Metamorfosis d'Ovidi.